Hirdetés

Beépített hangprojektoros, alsó-középkategóriás tévé a Toshibától

A Full HD felbontást produkáló 40S20-ban nincs okostévé rendszer, viszont az átlagosnál jobban szól.

Noha a Toshiba feje felett még mindig gyülekeznek a fekete fellegek, a cég szórakoztatóelektronikai divíziójának romjain továbbra is folyik a munka. A vállalat augusztus végén dobja piacra 40S20 típusjelzésű új, alsó-közép kategóriás televízióját, amely a megszokottnál valószínűleg jobban szólal majd meg.

Toshiba 40S20
Toshiba 40S20 [+]

Ennek oka, hogy a káva és a talp között helyezték el a nézők felé fordított integrált hangrendszert, ami így gyakorlatilag úgy funkcionál, mint egy hangprojektor. Noha a 20 wattos maximális kimeneti teljesítmény nem több, mint amit a hasonló kategóriájú készülékek produkálnak, ám a hangzás minden bizonnyal jobb lesz, köszönhetően, hogy nem rejtett, lefelé pozicionált hangszórókat használnak.

A készülék ezenkívül nem sok extrával kecsegtet. A LED háttérvilágítású LCD paneljének maximális felbontása 1920x1080 képpont. A Wi-Fit kispórolták belőle, épp úgy ,mint az okostévé rendszert, így internetes alkalmazások futtatására, és böngészésre nem nyílik lehetőség. A digitális tévétunerek nem hiányoznak, és a műsorok USB-s adattárolóra történő rögzítése is megoldott. A 40 hüvelykes televízió ára várhatóan 750 dollár körül alakul majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés