Az Onkyo 7.2-es, 4K-t támogató AV erősítőt küld a boltokba

Az Onkyo bejelentette, hogy végre piacra dobja a közelmúltban már beígért új házimozi erősítőjét, a TX-NR636 típusjelzésű terméket. A 7.2-es készülék csatornánkénti maximális névleges kimeneti teljesítménye 190 watt.

Onkyo TX-NR636
Onkyo TX-NR636 [+]

A HDMI 2.0 csatlakozóval ellátott modell képes a 4K/60p videojelek kezelésére, és a HDCP 2.2 tartalomvédelmi szabványt is támogatja. Sőt, az alacsonyabb felbontású mozgóképek felskálázását is biztosítja az integrált Marvell Qdeo processzornak és különféle képjavító technológiáknak köszönhetően. A DLNA 1.5 minősítésű készülék természetesen hálózatba is köthető, és alkalmas az MP3 és WMA állományok mellett a DSD 5/6 Mhz, 192 kHz/24-bites FLAC és WAV, Apple Lossless (96 kHz/24 bit), OGG Vorbis, LPCM, illetve WMA Lossless anyagok megszólaltatására is, valamint természetesen a térhatású hangszabványokkal is elboldogul.

Onkyo TX-NR636
Onkyo TX-NR636 [+]

Rendelkezik beépített Wi-Fivel és a kompatibilis eszközökről a Bluetooth típusú vezeték nélküli adatátviteli kapcsolat segítségével is eljuttathatóak rá a zeneszámok. Annak érdekében, hogy a hangminőség ilyenkor is a lehető legjobb legyen, a terméket ellátták az Advanced Music Optimizer névre hallgató technológiával, amelyet a kifejezetten az ily módon a készülékre érkező digitális audiojelek feljavítására szántak. Az Android, illetve iOS alapú mobil eszközökre letölthető  Onkyo Remote Streaming App alkalmazás segítségével azokkal is vezérelhető az eszköz, sőt az azokon épp futó anyagok streamelésére is mód nyílik ennek használatával. A 600 euróba kerülő modell megkapta az AccuEQ, mikrofonnal ellátott kalibrációs rendszert, amelynek segítségével a felhasználó a lehető legjobb minőségű hangzást koncentrálhatja a helyiség egy adott zónájába. Módot ad egyes internetes alkalmazások futtatására, amelyek segítségével többek között óriási zenei adatbázisok és rengeteg webes rádió is elérhető közvetlenül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Onkyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés