Hirdetés

A Denon kedvező árú házimozi erősítővel lép elő

A Denon június közepén tovább erősíti házimozi rendszeriből álló flottáját, a belépő szintű, mintegy 250 dollárért már meg is vásárolható AVR-S500BT modellszámú termékkel. A készülék természetesen képes a nagyfelbontású térhatású audioszabványok, így például a Dolby True HD valamint a DTS HD Master Audio kezelésére is.

Denon AVR-S500BT
Denon AVR-S500BT [+]

Az MP3, WMA és AAC formátumú fájlok eljuttathatóak rá az USB porton keresztül rádugott adattárolóról vagy a Bluetooth támogatásnak köszönhetően akár vezeték nélkül csatlakoztatott kompatibilis eszközökről is. Beépített Wi-Fivel nem rendelkezik, és az Ethernet csatlakozó is hiányzik róla, ami azt jelenti, hogy hálózatba nem köthető, és a különféle internetes tartalmak elérése is álom marad. HDMI 2.0 csatlakozójának köszönhetően a 4K/60p típusú jelek továbbítása megoldott, rendelkezik integrált AM/FM tunerrel, így rádiózásra is használható.

Denon AVR-S500BT
Denon AVR-S500BT [+]

A kezelését megkönnyíti a nagy, színes ikonokat használó grafikus kezelőfelület, amely még a hangszórók megfelelő elhelyezéséhez is segítséget nyújt. A 5.2-es eszköz maximális kimeneti teljesítménye csatornánként 140 watt, az ajánlott viszont ennek csak a fele (20Hz-20kHz, 0.08%THD@8ohm).

  • Kapcsolódó cégek:
  • Denon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés