Hirdetés

Két 8 kHz-es klaviatúra az NZXT logójával

A cég hot swapes duója két színben kerül polcokra, és a helytakarékosabb variáns nem túl gyakran látott elrendezést használ.

Az NZXT – egyebek mellett – két lebegőgombos billentyűzettel adott magáról életjelet, amelyek mindössze a formátumukban térnek el egymástól, és míg a numerikus paddal rendelkező verzió a Function 2, addig sűrített 80 százalékos testvére a Function 2 MiniTKL nevet kapta.

NZXT Function 2
NZXT Function 2 [+]

A plate-ként funkcionáló, 3 mm vastag alumíniumból készült fedőlappal szállított újdonságok gyorscserés foglalataiban NZXT (Gateron) lineáris karakterisztikájú, megkent Swift Optical optomechanikus kapcsolói ülnek, amik 40 gF kezdeti erőkifejtést igényelnek, és aktuációs pontjukat 1 vagy 1,5 mm között változtathatjuk (az összes switch-et lehet csak egyszerre), miközben 0,2 ezredmásodperces válaszidőt ígérnek.

NZXT Function 2
NZXT Function 2 [+]

A kettős fröccsöntéssel gyártott (ránézésre OEM profilú) PBT kupakok áteresztik a gombonként címezhető RGB világítás fényét, míg a szintén lubrikált stabilizátorok a plate-hez rögzülnek. A nyomtatott áramköri lap alján tape mod mélyíti a gépelési akusztikát, és a műanyag készülékházban két rétegnyi szivacsos csillapítás igyekszik száműzni bármiféle fémes pengést. A fedélzeti memóriával ellátott páros bal felső szélén egy gumírozott hangerőszabályzó görgőkerék nyert elhelyezést, ami alatt a peremen három extra gomb figyel (némítás, Win Lock és RGB babrálás), és a 100 százalékos jószághoz egy mágneses csuklótámasz jár pluszban.

NZXT Function 2
NZXT Function 2 [+]

A kiosztások sorában az US ANSI-t, az UK ISO-t, illetve a DE ISO-t köszönthetjük, és a leválasztható, 2 méter hosszúságú, harisnyázott kábel USB Type-C/Type-A fajtájú. A dőlésszög a kihajtható lábpároknak hála három szinten állítható, és persze a csúszásgátló gumitappancsok sem hiányoznak a 8000 Hz-es polling rate-et támogató perifériák hasáról.

NZXT Function 2 MiniTKL
NZXT Function 2 MiniTKL [+]

A sztenderd alsó gombsorral megáldott termékek dobozában egy (olcsó) kupakszedőt, egy kapcsolószedő csipeszt és négy 35 gF-es, továbbá négy 45 gF-es (ugyancsak lineáris) switch-et találhatunk bónusz gyanánt. A kompaktabb, 718 grammos tasztatúra 150, termetesebb, a mérlegen 910 grammot nyomó bátyja pedig 160 eurót kóstál, szóval eléggé vastagon fogott a vállalat ceruzája.

NZXT Function 2 MiniTKL
NZXT Function 2 MiniTKL [+]

A Windows, macOS, Xbox, illetőleg PlayStation platformokkal beizzítható, feketében vagy fehérben választható apparátusok szoftverét a gyártó CAM programja jelenti, és 10 eurós többletköltségért színes Type-C/Type-A madzagot rakhatunk melléjük kosárba. A jótállás mindkét esetben 2 éves időtartamra szól.

NZXT Function 2 MiniTKL
NZXT Function 2 MiniTKL [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Előzmények

Hirdetés