Hirdetés

Nyereményjátékkal kecsegtet a PHChat.eu

A chatelés az internet velejárója, és sosem lehet megunni. A PROHARDVER! ugyan nem rendelkezik ilyen funkcióval, de hihetetlen öröm számunkra, amikor a portál kreatív felhasználói egyesítik erőiket egy értékes szolgáltatás létrehozásáért. Így született a PHChat.eu, ami a PH!-ra regisztrált felhasználók nem hivatalos, ám kedvelt chatszobája. Az ominózus oldal a PHArckep.atw.hu arcképellenőrző szolgáltatással karöltve nyereményjátékot hirdet, melynek kapcsán egy SanDisk Sansa e140-es és egy SanDisk Sansa m230-as MP3-lejátszó kerül kisorsolásra, sőt az előbbi készülékhez még egy 2 GB-os Kingston MicroSD kártya is jár.


Forrás: LOGOUT.hu

A játékban a PROHARDVER! regisztrált felhasználói vehetnek részt. A pontos szabályzat az alábbi oldalon érhető el, ahol a nevezéshez szükséges űrlapot itt ki lehet tölteni. Fontos, hogy mindenkinek csak egy lehetősége van, így senki se kapkodja el a helyes válasz bejelölését. A nyereményjáték november 2-áig tart. Mindenkit buzdítunk a lehetőség kihasználására, a mindennapok alatt felgyülemlő feszültséget pedig érdemes a chatszobában levezetni, kultúrált körülmények között természetesen.

Előzmények

  • PH! blog: közösségiesedgetünk..?

    Egész nap ment a hekkelés, el is lepték az ilyen-olyan ikonok a Prohardvert és a Mobilarénát. Örülünk, Vincent?

  • PH!-sok, szevasztok!

    Hamarosan tíz éves lesz a Prohardver, ennek apropóján szerkesztőségi blogot indítunk. Fókuszban a múlt, jelen és a jövő.

Hirdetés