Hirdetés

Nyári tuningversenyt hirdetett az ASRock

Az ASRock bejelentette, hogy július 22-étől kezdetét veszi a vállalat nyári tuningversenye, melyet a HWBOT közreműködésével rendeznek meg. Az „ASRock 8 Series OC Competition” szeptember 2-áig tart, de a részvétel alapvető feltétele, hogy csak ASRock 8-as szériás alaplappal és negyedik generációs Intel Core processzorral lehet nevezni.


[+]

A verseny kéthetes ciklusokban zajlik, így alapvetően három körre van osztva. Minden körben újraindul a móka, így az aktuális két hétben elért eredmények összesítése lesz számolva. A kéthetes ciklusokban a legjobb három helyezett az alábbi nyereményekkel lesz gazdagabb.


[+]

A végső sorrend már valós összesítés lesz, vagyis a hat hét alatt elért legjobb eredmények számítanak majd, és szintén az első három helyzetet nyeri az alábbi ajándékokat.


[+]

Ha az esemény során bárki világrekorddal áll elő, azt az ASRock 1000 dollárral jutalmazza. Ha háromnál több világrekord lesz, akkor csak a három legjobb eredmény számít, tehát maximum 3000 dollárt oszt ki a cég.

A tuning egyébként a maximális órajelre, a maximális memória-órajelre, illetve a SuperPi 32M-re korlátozódik. A kéthetes ciklusok során az előbb három kiírásban kell elérni a lehető legjobb eredményt. A hiteles tuningok szempontjából az ASRock a HWBOT általános szabályzatának betartását követeli meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés