Hirdetés

Teljes vállszélességgel beállt a Socket AM4 mögé a Noctua

A nagynevű gyártó számos, már piacon lévő hűtési megoldása kapott AMD Ryzen rendszerekhez való rögzítőket.

A baglyos vállalat bejelentette, hogy az összes jelenleg futó multiplatformos CPU hűtőjük (például az NH-D15, NH-U14S vagy NH-U12S) doboza mostantól az AMD Socket AM4-es tokozáshoz is tartalmaz installációs csomagot. Igaz ugyan, hogy a Noctua 2017-es esztendő folyamán már bemutatta az SE-AM4 utótaggal felvértezett modelleket, illetve a szóban forgó foglalat piaci startja óta ingyen és bérmentve biztosított a tulajok számára extra telepítőkészleteket, de a mostani húzásukkal megkímélnek bennünket a ráadás alkatrészek megrendelésének folyamatától. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a fejlesztés nem a zsebünk tartalmára ácsingózik, hiszen a kibővített kompatibilitás nem jár árnövekedéssel.


[+]

Lássuk tehát a SecuFirm2 rögzítőkkel megspékelt típusokat: NH-C14S, NH-D15, NH-D15S, NH-D9L, NH-L9x65, NH-U12S, NH-U14S, NH-U9S. A ráncfelvarráson átesett darabok persze az AMD kurrens processzorai mellett a jó öreg tokozásokra (LGA1156/Socket AM2-től kezdve) egyaránt felszerelhetők maradnak, így aztán tényleg lefednek mindent, sok évre visszamenőleg.


[+]

A cég hónapok óta szállítja az új variánsokat, így a boltokban már nagy valószínűséggel csak ezekkel találkozhatunk. Ha véletlenül egy régebbi revíziót fognánk ki a bevásárlókörút alkalmával, a vállalat webfelületén keresztűl költségmentesen kérhetjük a hiányzó alkatrészek kiküldését. Igazán példás visszatérő magatartási forma ez a Noctua részéről, de náluk már megszokhattuk a színvonalat gyakorlatilag minden téren.

Előzmények

Hirdetés