Hirdetés

Ingyen Noctua rögzítő-upgrade az LGA2066-ra is

Az AM4 mintájára a hírek szerint a vártnál hamarabb érkező LGA2066 esetében is ingyen adja majd az új platformhoz szükséges rögzítőkészletet a Noctua azoknak a volt vásárlóinak, akiknek szükségük van erre. A lépés azért nem annyira drasztikus, hiszen a Basin Falls esetében a hűtés rögzítéséhez szükséges furatok pontosan ott vannak, ahol az LGA2011-nél, tehát a SecuFirm2-vel érkező hűtők az új Kaby Lake-X és Skylake-X processzorokra is minden további nélkül felszerelhetőek lesznek.

 


[+]

Aki viszont régebbi Noctua hűtőt használ, annak az eddigi szokásoknak megfelelően az adott hűtő, és az LGA2066-os alaplap vagy processzor beszerzését igazoló papírost kell elküldeni a cég honlapján keresztül. Ha valaki már nem rendelkezne a több éve vásárolt hűtő számlájával, az egy, a nevét és az aktuális dátumot tartalmazó papírról és a coolerről készült fotóval is igazolhatja, hogy jogosult a cserére.

Tekintettel arra, hogy az LGA2011 és LGA2066 a rögzítés szempontjából kompatibilisek egymással, az új készlet tulajdonképpen a már eddig is elérhető NM-I2011 lesz, amelyet szimplán átneveznek NM-I20xx-re, és amely az NH-U12DO A3, NH-U9DO A3, NH-L9i és NH-L9a modelleket leszámítva alapvetően valamennyi 2005 óta gyártott Noctua hűtővel használható. A részletes kompatibilitási lista egyébként szintén a cég honlapján található meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés