Hirdetés

Legenda: új sorozat a noblechairstől

A LEGEND család a gyártó új csúcsmodellje, 150 kg-os terhelhetőséggel és prémium anyagokkal.

Új sorozattal bővíti kínálatát a noblechairs, amelynek már LEGEND elnevezéséből is érezhető, hogy a gyártó a csúcskategóriába szánja. Ezt erősíti a – külső megjelenéstől függő – 490 eurótól 540 euróig terjedő ár is, amiért az újdonságokat megvásárolhatjuk.


[+]

Az ötféle kivitel közül a legolcsóbb a TX – ez egy klasszikus, antracit szövetburkolattal rendelkezik, a White verzió egy speciális, könnyen tisztítható bevonattal ellátott technikai anyaggal, a Black, a Java és a Black/White/Red nevekre hallgató modellek pedig német gyártmányú, poliuretán fedésű műbőrrel büszkélkedhetnek. A belső mindegyik esetben ugyanaz: acélváz, alumínium alaplemez, 60 mm-es nejlon/PU görgők. A 150 kg-os maximális terhelhetőséggel rendelkező és Class4-es gázlifttel emelhető/ereszthető mechanika 11 foknyi hintázást enged, a háttámla pedig 90 és 125 fok között dönthető – aludni nem fogunk rajta, de biztos, hogy ülés közben nem lesz nehéz megtalálni a legkényelmesebb beállítást. A kartámlák négy irányban állíthatók, a háttámlában pedig mozgatható deréktámasz is van, a csomag része pedig két párna, amivel tovább növelhetjük a komfortot.


[+]

A formatervet illetően a gyártó a felhasználói visszajelzésekre támaszkodott, átvéve az EPIC-től a szellőzőnyílást, az ICON-tól a karcsúbb háttámlát és a HERO-tól a deréktámaszt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés