Apokaliptikus frissítő a noblechairs által szervírozva

A gyártó EPIC termékcsaládja gyarapodott egy újabb speciális kivitellel.

A nagy népszerűségnek örvendő noblechairs egy új változatát mutatta be a kifejezetten sikeres EPIC székének, ami a HERO modell Vault-Tec Edition kiadása után ismét a Fallout univerzum rajongóit veszi a célkeresztjébe. Az EPIC Nuka-Cola Edition külcsínéhez az említett játékokból ismert üdítőital (melynek kupakjai fizetőeszközként funkcionálnak) motívumai adták az ihletet, és be kell valljuk, hogy szerintünk egészen pofás lett a végeredmény.

[+]

Persze magának a 1,5 mm vastagságú, piros/fehér műbőr köntösbe öltöztetett ülőalkalmatosságnak a specifikáció maradtak a régiben, a differencia mindössze a külsőségeket érinti; a 120 kilogramm teherbírással megáldott, acélvázas bútordarab lélegző hideghab párnázást kapott, és háttámlája 90-től 135 fokig, ülőlapja 11 fokig dönthető.


[+]

A minden irányban állítható, 4D-s karfákat alumínium lábcsillag, illetve 60 mm-es, puha és kemény padlón egyaránt használható poliuretán görgők egészítik ki, és egy Nuka-Cola logóval díszített fej-, valamint derékpárnával is kiegészíthető a csomag, noha ez külön (66 dolláros) tételként szerepel majd a számlán.

[+]

A 2 éves garanciával értékesítésre kerülő újdonság hamarosan már kosárba rakható, és dobozára 510 dolláros összegről szóló árcédulát ragasztottak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés