Hirdetés

Két Nitro szériás székkel búcsúzik az évtől a Genesis

A páros specifikációi javarészt azonosak, de a komolyabbik modellt szövetkárpittal is választhatjuk.

Karácsonyhoz közeledvén a Genesis két, 150 kilogrammos teherbírású, fémvázas forgószékkel adott magáról életjelet, amelyek mindössze karfájuk variálhatóságában és a készítésükhöz felhasznált anyagokban térnek el egymástól.

Genesis Nitro 710
Genesis Nitro 710 [+]

A rózsaszín/fehér műbőrbe bugyolált, Nitro 710 névre keresztelt ülőalkalmatosság  háttámlája 135 fokig dönthető, és hintamechanikát is kapott. A kartámaszok 2D-sek, és a Class 4-es gázlift alapjaként szolgáló műanyag lábkereszten 60 mm-es görgők találhatók, amiket padlókíméló CareGlide bevonattal láttak el. Az ár 230 euró, és komfortunkat egy derék-, illetve fejpárna igyekszik fokozni.

Genesis Nitro 720
Genesis Nitro 720 [+]

A bútordarab alumínium lábcsillaggal és 3D-s karfákkal szerelt, 240 euróra taksált változata Nitro 720-ként mutatkozik be, és a rózsaszín/fekete műbőrrel borított kivitelen kívül piros/fekete szinkombinációval ugyancsak elérhető. Ha az utóbbira szavazunk, akkor a (lélegző) szövet is feltűnik a színen, hiszen az 62 x 50 mm-es ülőlapot azzal vonták be, és bőven jutott belőle a háttámlára is.

Genesis Nitro 720
Genesis Nitro 720 [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés