Hirdetés

Nem áll le a monitorgyártás az MSI-nél

A két legújabb modell az Optix MAG273 és MAG273R nevekre hallgat, céljuk pedig az e-sportolók asztala lesz.

Alaposan felpörgette az új monitorok piacra dobását az MSI, és az ívelt VA panelre épülő MAG272CRX után most két sík, IPS paneles példánnyal jelentkezett be.


[+]

Az újdonságok az Optix MAG273 és MAG273R neveket kapták, és lényegi tulajdonságaikat tekintve nem is különböznek egymástól. Ami eltérés van köztük, hogy az R jelölésű változat magasságállítást is lehetővé tévő állvánnyal és az MSI Mystic Lighttal kompatibilis RGB világítással érkezik – ez utóbbi a hátoldalon csodálható meg. Mivel árakat egyelőre nem árultak el, nem tudni, hogy az extrák mennyibe kerülnek, mint ahogy azt sem, hogy a két monitor mennyire lesz jó vétel, lévén a specifikációk alapján a piac egy igen zsúfolt szegmensét célozzák.


[+]

Mint a táblázatból is látszik, a 27 hüvelykes képátlóhoz viszonylag alacsony, Full HD felbontás tartozik, a képfrissítési frekvencia pedig 144 Hz-ig emelkedhet. Jó hír az AMD FreeSync technológiával való kompatibilitás, és a 98%-os DCI-P3 sem hangzik rosszul. Csatlakozókból két HDMI, egy DisplayPort, egy analóg fülhallgató-kimenet, illetve egy kétportos, USB 2.0 hub áll rendelkezésre. A specifikációk között feltűnik még a HDR Ready kitétel is, de ez a viszonylag alacsony, 250 nites fénysűrűség mellett viszont nem sokat ér.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés