Hirdetés

Most a játékosokra lő a BenQ

A tegnapi, grafikusoknak készülő monitor után egy 240 Hz-es frissítésre képes, Full HD felbontású modellt dobnak piacra.

A tegnap bejelentett, grafikusokat megcélzó SW321C után most egy játékosoknak, ezen belül is az e-sportolóknak szánt kijelzővel is piacot hódítana a BenQ: a Zowie sorozatba tartozó XL2746S-ről van szó, amely 220 000 forint körüli áron kerül a boltok polcaira.

(forrás: BenQ) [+]

A készülék egy 27 hüvelykes, Full HD felbontású TN panelre épül, amely 0,5 ms-os válaszidőt és 240 Hz-es maximális frissítést kínál, összekapcsolva a cég DyAc+ megoldásával, ami a motion blur hatását hivatott csökkenteni. Csatlakozóból két HDMI, egy DisplayPort és egy DL-DVI áll rendelkezésre, de kapunk kétportos USB hubot, fülhallgató kimenetet és mikrofoncsatlakozót is. A hivatalos adatok szerint a maximális fénysűrűség 320 cd/m², a kontrasztarány pedig 1000:1. A meglehetősen magasnak tűnő árat AMD FreeSync technológia támogatása, a magasságában is állítható és pivotot kínáló állvány, illetve az árnyékoló próbálja meg elviselhetőbbé tenni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BenQ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés