Hirdetés

Az alaplapok BIOS-át kell frissíteni a Need For Speed Unbound futtatásához

Az Electronic Arts korábban ezt rosszul írta, de most felhívták a figyelmet rá, hogy nem a friss GeForce-ok firmware-jéből kell új.

Még a hónap elején írtunk arról, hogy új firmware kell GeForce RTX 4090-ekre a Need For Speed Unbound futtatásához, amelyről maga az Electronic Arts számolt be a hivatalos fórumon belül, de nemrég felhívták arra a figyelmet, hogy eredetileg rosszul kommunikálták a felhasználók felé a villogó kijelzővel kapcsolatos probléma javítását.

Emiatt az alábbi oldalra felkerült egy javított üzenet, amely jelzi, hogy maga a probléma továbbra is érinti a GeForce RTX 4090-et, sőt, ennek a kisebb testvérének tekinthető GeForce RTX 4080-at is, de nem a szóban forgó VGA-k firmware-jét kell frissíteni a hiba elhárításához, hanem az alaplapok BIOS-át.

Emiatt a vállalat arra kéri a GeForce RTX 4080 és 4090 VGA-val rendelkező ügyfeleit, hogy vegyék fel a kapcsolatot a számítógépükben szereplő alaplap gyártójával, és kérjék a legfrissebb BIOS-t. Sajnos a hiba okáról a cég nem beszélt, így nem tudni, hogy konkrétan milyen javítást kell követelni az adott alaplap gyártójától, de valószínűleg a gond minden érintetthez eljutott, így az említett grafikus kártyák kiadása után megjelent BIOS-okkal feltételezhetően nem lehet baj.

Igyekeztünk megtudni, hogy mi a teendő akkor, ha az adott alaplap esetlegesen régebbi, vagyis a gyártója már nem támogatja, de erre egyelőre nincs válasz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés