Hirdetés

NEC MultiSync P242W félprofesszionális kijelző beépített KVM switch-csel

Az NEC egy új modellel bővítette professzionális kijelzőcsaládjának belépő szegmensét, a MultiSync P szériát, amit elsősorban az otthoni felhasználóknak szán a vállalat. A 24"-es képátlójú, AH-IPS paneles P242W az sRGB színtér lefedettséget kínál (egészen pontosan 99,6% sRGB, 75,2% NTSC), képaránya professzionális kategóriához méltóan 16:10, ennek megfelelően 1920x1200 képpont megjelenítésére képes. További paraméterek között a belső 14 bites 3D LUT, az 1000:1 kontrasztarány, a 8 ezredmásodperces válaszidő, valamint a LED-es háttérvilágítás 350 cd/m² fényerőssége méltó említésre. Utóbbit egy szenzor segítségével automatikusan is képes korrigálni a környezet megvilágításának megfelelően.

NEC MultiSync P242W-BK
NEC MultiSync P242W-BK [+]

A minden irányban állítható állvánnyal megáldott, pivot (portré) módra képes kijelzőre VGA, DVI-D, HDMI és DisplayPort csatlakozók kerültek, amelyek közül kettő szimultán használható a kép a képben és kép a kép mellett funkcióknak köszönhetően. Egy háromportos USB 2.0-s HUB is a kiépítéshez tartozik, amelyek egy virtuális KVM switch, azaz a DisplaySync Pro rendszer részei, vagyis két upstream USB portot rendeltek hozzájuk. Ennek hála a kijelző USB portjaira kötött beviteli eszközök akár két különböző PC-t is képesek kiszolgálni (hogy éppen melyiket, azt a felhasználó állíthatja a kijelző menüjében).

NEC MultiSync P242W-BK-SV SpectraView II-vel
NEC MultiSync P242W-BK-SV SpectraView II-vel

Az NEC MultiSync P242W-BK 749 dolláros áron debütál, de lesz belőle egy P242W-BK-SV jelzésű kiadás is, amelyhez alapból jár a SpectraView II csomag, aminek része a színkalibráló és a hozzá tartozó szoftver is. Utóbbiak külön-külön is megvásárolhatóak, akárcsak a kávára szerelhető árnyékoló, ami viszont egyik esetben sem alaptartozék, hanem külön vásárolható meg szükség szerint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NEC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés