Hirdetés

N-Control Avenger Elite csápos kontroller kiegészítő

Az N-Control bejelentette spéci kontroller kiegészítőjének legújabb változatát, az Avenger Elite-et. A gyártó furcsa jószágát meglepően jól fogadta a közönség és a szakma is, ezért döntöttek úgy, hogy tovább finomítják a koncepciót. Az Avenger Elite egy Xbox 360 és PlayStation 3 játékvezérlőkhöz készült kiegészítő, amely az alap szerkezetet behálózva teljesen átalakítja az egyes gombokhoz és karokhoz való hozzáférést.


[+]

Az Avenger Elite működtetése most még kisebb erőkifejtést igényel, és a csápokat is átszabták annak érdekében, hogy minél hamarabb és könnyebben elérhetők legyenek. Tény, hogy használata szokást igényel, de a felhasználók többsége azt állítja, hogy rövid időn belül sokkal hatékonyabbak voltak, főleg FPS játékok alatt érezhető annak jótékony hatása, hogy a hüvelykujjakat nem kell levenni az analóg joystickokról egy pillanatra sem.


[+]

Az elődhöz képest a gyártástechnológia sokat fejlődött, valamint az anyaghasználat is teljesen megváltozott. A csápokhoz például egy speciális, az Egyesült Államokban készített fém ötvözetet vetettek be, és a gyártó állítása szerint a szilikon pántok is „katonai minősítésűek”, ami jelentsen akármit is, de fontos, hogy ezek tartósak legyenek és sokáig megtartsák feszességüket. Érdemes megemlíteni, hogy az Avenger használata a legtöbb világversenyen is legális, mivel nem tartalmaz elektronikát, és az eredeti kontrollert is érintetlenül hagyja. Ez utóbbinak köszönhetően felszerelése természetesen nem jár garanciavesztéssel a játékvezérlőre nézve.

N-Control Avenger Elite megjelenése még ebben a hónapban esedékes, a PS3-as verzió 48,99, az Xbox 360-nal kompatibilis variáns pedig 49,99 dollárba kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés