Hirdetés

Megfizethető Atari konzol van a láthatáron

A hamarosan debütáló újdonság négy klasszikus platformot hoz egy tető alá.

A My Arcade újra megbolygatja az ataris vizeket, ugyanis az említett márkanévvel közös tető alá hoznak egy masinát, amivel 200-nál is több, hivatalosan licenszelt Atari 2600-as, 5200-as, 7800-as és árkád játékot tesznek játszhatóvá egyetlen konzolba sűrítve.


[+]

Az Atari Gamestation Pro névre keresztelt, kijelzőnkhöz HDMI kimenet segítségével kapcsolódó gép két darab 2,4 GHz-es rádiót használó joystickkal érkezik, amelyeknek megjelenését az ikonikus eredetiek ihlették. A karok fedélzetén egyebek mellett egy tekerőkapcsoló ("paddle") is elhelyezést nyert, ami például a Breakouthoz vagy a Warlordshoz jöhet jól, de amúgy a listában feltűnnek olyan címek is, mint mondjuk az Asteroids, a Centipede, a Missile Command vagy a PONG. Egy széljegyzetet talán megér, hogy mind a kontrollereket, mind pedig magát az USB Type-C porton keresztül táplált hardvert elszállásoló készülékházat feldobták némi RGB világítással.


[+]

A kezelőfelületet intuitívnak nevezi a sajtóanyag, és játékállásaink mentésére összesen négy slot áll rendelkezésre, amikből kettő a beépített memóriába, kettő meg microSD memóriakártyára mehet, noha az utóbbit a (nettó) 100 dolláros vételár nem tartalmazza. A pofás ketyerére már elkezdték felvenni az előrendeléseket, és a szállítás várhatóan október 31-én veszi majd kezdetét.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés