Hirdetés

Blokkba épített hűtőventilátorral érkezik az MSI új vízhűtése

Az AIO tervezésekor a radiátor hűtése mellett a VRM hűvösen tartására is gondoltak.

Tovább bővült az MSI AIO, vagyis készre szerelt, zárt rendszerű vízhűtése, az MPG CoreLiquid K széria pedig rögtön két, 240 és 360 milliméteres méretben is elérhető lesz – bár egyelőre csak utóbbi termékoldala érhető el.


[+]

Az alumíniumból készült radiátort mérettől függően két vagy három, a gyártó grafikus kártyáiról már ismerős, PWM vezérlésű Torx Fan 4.0 hűti, melyek maximum 2500 RPM-re és 77,4 CFM légszállításra képesek, mindezt 39,99 decibeles zajszint mellett. Külön érdekesség, hogy a 7. generációs Asetek pumpát is magába foglaló CPU blokkban szintén található egy ventilátor, méghozzá egy 60 mm átmérőjű példány, mely a blokk mellett a VRM hűtését is szolgálja – remélhetőleg nem túl magas zajszint társaságában.


[+]

A szögletes blokk tetején helyet kapott még egy 2,4” képátlójú LCD kijelző is, mely esetében a termék szoftverén belül kiválaszthatjuk, hogy milyen monitorozási adatot vagy képet kívánunk megjeleníteni rajta, de ugyanitt tudjuk változtatni az ARGB LED-ek színét és a ventilátorok fordulatszámát is, ha esetleg nem bíznánk az MSI Gaming Intelligence névre keresztelt, a CPU hőmérséklete alapján dolgozó automatikában.


[+]

Az MSI MPG CoreLiquid K240 és K360 áráról és piacra kerülésének pontos dátuma sajnos még nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés