Hirdetés

MSI vízhűtések jönnek a közelgő Alder Lake platformhoz

Az Intel LGA1700-as foglalatra (is) felszerelhető újdonságok háromféle méretben készülnek, és akadnak RGB nélküli opciók is.

Az MSI két új kompakt AIO szériáról rántotta le a leplet, amelyek mindössze annyiban különböznek egymástól, hogy az egyiken bőségesen tiszteletét teszi az ARGB világítás, míg a másik fények nélkül, teljesen feketébe burkolózva érkezik a pástra; bemutatkozik a MAG CoreLiquid C és CoreLiquid P termékcsalád.

MSI MAG CoreLiquid C széria
MSI MAG CoreLiquid C széria [+]

A jövevények 240 (C/P), 280 (C/P) és 360 mm-es (C/P), alumínium lamellákkal dolgozó radiátorokkal választhatók, és a 4200 rpm-es, háromfázisos motorral operáló pumpát ezúttal ezekbe integrálták, ami némileg visszafogottabb, 18 dB-es zajjal, illetve a hőforrástól távolabb lévő volta miatt várhatóan hosszabb élettartammal kecsegteti a leendő tulajdonosokat. A céglogóval díszített blokkok minden valószínűség szerint réz talppal rendelkeznek (erre valamiért nem tér ki a brosúra), és a fényorgonás C-s verziónál egy termetes diffúzor segíti a fotonok terítését. A 400 mm hosszú, háromrétegű csövezést megerősített hálóval vonták be.

MSI MAG CoreLiquid P széria
MSI MAG CoreLiquid P széria [+]

A 240 és 360 mm-es változatoknál alkalmazott, 120 mm-es, dupla golyóscsapágyas ventilátorok percenkénti fordulatszáma 500 és 2000 között szabályozható, miközben legfeljebb 78,73 cfm-es légszállítást, 2,39 mmH2O statikus nyomást, illetve 34,3 dB-es hangerőt ígérnek. A C sorozathoz kapott példányokon ott figyelnek a címezhető LED-ek, míg a P-s variánsokon nem, viszont ami kissé fura, hogy a gyártói oldal a 280 mm-es kiadásoknál is ugyanazokat a 120 mm-es légkavarókat listázza, mint a többinél – ez nem kizárt, hogy elírás.

[+]

A friss modellek meglehetősen univerzálisak, ugyanis Intel LGA115x, LGA1200, LGA1366, LGA1700, LGA2011(-3) és LGA2066, továbbá AMD Socket FM1, FM2(+), AM2(+), AM3(+) és AM4 tokozásokra applikálhatók fel. A hamarosan debütáló hűtések árcéduláin szereplő összegeket egyelőre még nem közölték.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés