Hirdetés

Üzleti célra használható az MSI AP190-es egybegép

Az MSI bejelentette, hogy érkezik az AP190 jelzésű egybegép, melyet a vállalat elsősorban üzleti felhasználásra ajánl. A 575 x 447 x 197 mm-es kiterjedésű, 8,1 kg-os újdonság 18,5 hüvelykes LED-es háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik, mely 1366x768 pixeles natív felbontást kínál, emellett a megjelenítő egy ujj erejéig érzékeli az érintést is.

Az alapokat Intel NM70-es vezérlőhíd adja, melyhez az Ivy Bridge családhoz tartozó Celeron 1037U-s processzor társul két darab 1,8 GHz-en ketyegő processzormaggal és 2 MB-os utolsó szintű gyorsítótárral. A 17 wattos TDP osztályba sorolt termék IGP-je a HD Graphics 2500 jelzést viseli, így a 6 darab feldolgozóegység 350 MHz-es alapórajelen üzemel 1 GHz-es turbó mellett. A DDR3 szabványra épülő rendszermemória kapacitása maximum 4 GB lehet, amit a gyártó ki is használ, mivel alapkiépítésben is kínálnak egy darab 4 GB-os modult a rendszer mellé. Az adattároló szerepét merevlemez tölti be, méghozzá 500 GB-os kapacitással, de ez igény szerint nagyobbra cserélhető.

A kommunikációs lehetőségeket a Gigabit Ethernet és az IEEE 802.11b/g/n-es Wi-Fi biztosítja, továbbá nem hiányzik a kártyaolvasó sem. Az aljzatok esetében a vállalat gondoskodik két-két darab 2.0-s és 3.0-s USB portról, emellett beépítettek egy 1 megapixeles webkamerát is. Bolti felhasználás szempontjából hasznos lesz a két darab soros interfész. Az egér és a billentyűzet párosáról természetesen gondoskodik az MSI, illetve a 65 wattos külső tápegység is a csomag része. A HDMI kimenetet, sztereó hangrendszert és DVD-írót is kínáló termékhez egyébként opcionálisan igényelhető USB-s tévétuner is.

A Windows 7 Home Premium vagy Professional operációs rendszerrel előtelepített, passzív hűtéssel dolgozó MSI AP190 szállítása már megkezdődött, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nincs adat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés