Hirdetés

Akkumulátort is kapott az MSI új, irodákba szánt egybegépe

Az MSI bejelentette, hogy érkezik az Pro 16 Flex jelzésű egybegép, melyet a vállalat elsősorban üzleti, ezen belül is egyszerű irodai munkákra ajánl. A nem túl méretes újdonság 15,6 hüvelykes LED-es háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik, mely 1366x768 pixeles natív felbontást kínál, emellett a megjelenítő tíz ujj erejéig érzékeli az érintést is.

Az alapokat egy Intel Braswell platform adja, egészen pontosan a Celeron N3150-es processzor, amely négy darab 1,6 GHz-es alapórajelen ketyegő processzormaggal és 2 MB-os utolsó szintű gyorsítótárral rendelkezik. A 6 wattos TDP osztályba sorolt központi egység IGP-je szimplán a HD Graphics jelzést viseli, és az aktivált 12 darab feldolgozóegység 320 MHz-es alapórajelen üzemel 640 MHz-es turbó mellett. A DDR3L szabványra épülő rendszermemória kapacitása maximum 8 GB lehet, de alapkiszereltség ebből csak 4 GB van kihasználva. Az adattároló szerepét 2,5 hüvelykes merevlemez tölti be, méghozzá 500 GB-os kapacitással, de ez igény szerint nagyobbra cserélhető.

A kommunikációs lehetőségeket a Gigabit Ethernet és az IEEE 802.11b/g/n-es Wi-Fi biztosítja, továbbá nem hiányzik a kártyaolvasó sem. Az aljzatok esetében a vállalat gondoskodik két darab 3.1-es USB portról, emellett beépítettek egy 1 megapixeles webkamerát is. Bizonyos felhasználási területeken hasznos lesz a két darab soros interfész is, amelyet az MSI átalakítóval biztosít. Opcionálisan igényelhető még egy 4.0-s Bluetooth interfész is, ha a potenciális megrendelők számára erre igény lenne.

Az új egybegép különlegességét a beépített, 1300 mAh-s akkumulátor adja, amely egyrészt biztosít egy alapvető hordozhatóságot, másrészt rövid áramszünet esetén hozzávetőleg egy óráig biztosítja a szükséges energiát a rendszer működéséhez.

A Windows 10 operációs rendszerrel előtelepített, passzív hűtéssel dolgozó MSI Pro 16 Flex szállítása már megkezdődött, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nincs adat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés