Hirdetés

„Gyilkos” hálózati vezérlőkkel érkezik az MSI apró alaplapja

Az MSI bejelentette, hogy hamarosan elérhetővé válik a Z97I GAMING ACK alaplapjuk, amely Mini-ITX-es kialakításának hála az apróbb házakban találhat otthonra. A termék különlegessége, hogy a Gigabit Ethernet vezetékes hálózati vezérlő szerepét a Qualcomm Atheros Killer E2205-ös megoldása tölti be, míg a Wi-Fi esetében a Qualcomm Atheros Killer 1525 802.11ac-s opcióval fog majd találkozni a felhasználó, amely a nevének megfelelően támogatja az IEEE 802.11a/b/g/n/ac-s szabványokat. Mindkét megoldás számos technikát bevet a hálózati késleltetés csökkentésére, amivel a játékosok kisebb laggal szembesülhetnek.

Az alaplap a Z97-es vezérlőhídra épülő és a Haswell processzorokhoz készült, vagyis LGA1150-es foglalatot találunk rajta, emellett DDR3 memóriákat kezel. A grafikus kártyákat egy darab teljes szélességű PCI Express 3.0-s port fogadhatja, míg a hangokról egy nyolccsatornás Realtek ALC1150-es hangkodek gondoskodik.


[+]

Az alaplapra még került egy Bluetooth 4.1-es modul, az adattárolókat pedig négy darab 6 Gbps-os SATA várja, és ezeket az M.2 aljzat egészíti ki. A hátlapra négy USB 3.0-s és szintén négy 2.0-s port került, de integrált grafikus vezérlő használata mellett elérhető két HDMI és egy DisplayPort kimenet is, illetve az SPDIF kimenet sem hiányzik. Az USB 2.0-s és 3.0-s portok száma további két-két aljzattal bővíthető.

Az MSI Z97I GAMING ACK szállítása már megkezdődött, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nincs adat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés