Hirdetés

CES 2015: MSI GAMING notebookok és egybegépek

Az MSI az idei CES-en frissítette a GAMING sorozatba tartozó termékeit kiemelt figyelmet fordítva a notebookokra és az egybegépekre.

A notebookok szempontjából a GT80 Titan SLI egy mechanikus, SteelSeries által tervezett billentyűzettel rendelkező notebook Cherry MX Brown kapcsolókkal. A 18,4 colos, 1920x1080 pixeles felbontású kijelzővel rendelkező újdonságban Intel Core i7 processzor és akár két darab NVIDIA GeForce GTX 980M grafikus vezérlő is lehet SLI-be kötve. Ezek szabványos MXM modulok, és igény esetén kiszerelhetők vagy cserélhetők. Az akár 32 GB memóriát és RAID 3-ba kötött M.2 SSD adattárolókat is támogató termékben két darab ventilátor dolgozik egy komplett, nyolc hővezető csővel felvértezett hűtőrendszeren.

MSI GT80 Titan SLI
MSI GT80 Titan SLI

A GS30 Shadow a hozzá való Gaming Dock kiegészítővel érdekes megoldásnak tűnik. Maga a 13,3 colos notebook egy Intel Core i7-4870HQ processzort rejt a benne lévő IGP-vel együtt, ami mellé 16 GB-nyi rendszermemória társítható, továbbá az adattároló szempontjából elérhető a RAID, akár SSD-kkel is.

MSI GS30 Shadow és Gaming Dock
MSI GS30 Shadow és Gaming Dock

Ez önmagában nem rossz, de a Gaming Dock képzi a termék játékosoknak szóló részét. Ebbe ugyanis egy normál asztali VGA-t lehet építeni. Itt akármelyik megoldás elfogadott, csak PCI Express csatolóba lehessen illeszteni, illetve ne foglaljon több helyet két slotnál. A kártya hűtése ugyan túlnyúlhat ennél, de a hátlap nem lehet nagyobb. A dokkoló része egy 450 wattos tápegység is, ami egyébként akár nagyobbra is cserélhető. Ebbe az egységbe egyébként egy 3,5 colos merevlemez is szerelhető extraként, illetve a része két hangszóró, valamint a Qualcomm Atheros Killer gigabites hálózati vezérlő.

MSI GE62 Apache
MSI GE62 Apache

A GE62 Apache notebook is újdonságnak tekinthető. A 15,6 colos, 1920x1080 pixeles felbontású kijelzővel rendelkező termék Intel i7-4720HQ processzort és NVIDIA GeForce GTX 965M vagy 970M dedikált GPU-val rendelkezhet. Ennek a notebooknak a billentyűzetét is a SteelSeries tervezte, továbbá lényeges extra, hogy a korábbi modellekhez képest javult az elérhető üzemidő.

MSI AG240 4K Edition
MSI AG240 4K Edition

Az egybegépekre rátérve újdonság a AG240 4K Edition termék, amely nevének megfelelően 3840x2160 pixeles felbontást kínál, 23,6 colos kijelzőjén. A termék nagyrészt az eredeti AG240 kiegészítése, így maradt a Core i7 processzor, de a dedikált GPU szempontjából a GeForce GTX 970M kerül mellé. Az MSI szokásos technológiái természetesen megmaradnak.

MSI AP16 Flex
MSI AP16 Flex

Végül az AP16 Flex egybegép egyfajta kakukktojás, amely igazából nem GAMING megoldás, de kétségtelenül új termék. Furcsa dizájnja révén egy vezetékes tabletként is jellemezhető, hiszen a kijelzője alatt az Intel Bay Trail platform bújik meg az Celeron J1900-as processzorral. Az újdonság extrája, hogy ventilátor nélkül dolgozik, továbbá kitámasztható, vagy akár falra is szerelhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés