Hirdetés

Mostantól Macet is támogat a Kingston üzleti pendrive-ja

A Kingston DataTraveler Vault - Privacy Edition névre keresztelt pendrive-ja elsősorban azoknak az üzletembereknek lehet jó választás, akik tényleg szupertitkos adatokat szeretnének hordozni a meghajtón. A vállalat szerint az USB 2.0 portra csatlakoztatható termék a lehető legbiztonságosabb megoldás, hogy megvédjük adatainkat az illetéktelen hozzáféréstől, hiszen a 256 bites AES algoritmusú hardveres titkosítással dolgozó rendszer a fájlok elérését komplex jelszóval nehezíti meg.

A 78 x 22 x 12 mm-es pendrive burkolata vízálló is, így némileg védett a külső hatások ellen. Az eszköz az adatokat 24 MB/másodperces sebességgel olvassa és 10 MB/másodperces tempóban írja, továbbá most Mac OS X támogatással is kiegészült, így már az Apple Mac tulajdonosok is bátran megvásárolhatják a terméket.

Az 5 év garanciával rendelkező Kingston DataTraveler Vault - Privacy Edition pendrive frissített változata 2, 4, 8, 16 és 32GB-os kapacitással érhető el, a termékek ajánlott fogyasztói ára 110, 177, 308, 502 és 910 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés