Hirdetés

240 Hz-es panel és DyAc+ technológia is került a BenQ új gamer monitorába

A Zowie XL2546S a korábban már bejelentett XL2746S kistestvéreként kerül a palettára.

Március végén adtunk hírt a BenQ Zowie XL2746S modell érkezéséről, amelynek legfőbb érdekessége DyAc+ (Dynamic Accuracy Plus) technológia megléte volt. Ez kikapcsolt FreeSync mellett – mert hogy ezt is tudja a megjelenítő – csökkenti a mozgási elmosódást, ezzel is segítve a profi eSport játékosok munkáját a virtuális harctereken. A vállalat most bejelentette a kistestvért a 25 hüvelykes XL2546S személyében, amely szintén birtokában van a fent említett képességnek, a specifikációk pedig a méretet leszámítva megegyeznek a nagyobb verzióéval.


[+]

A Full HD felbontású TN panel 240 Hz-es maximális képfrissítési aránnyal és 320 nites fényerővel rendelkezik, tipikus kontrasztaránya pedig 1000:1. A játékost a DyAc+ mellett segíti még a Black eQualizer névre keresztelt funkció, amely a sötétebb területek fényerejét tornássza fel egy kicsit, a tartozék oldalsó árnyékolóknak köszönhetően pedig erős oldalfényben sem lesz gond a panel láthatóságával.


[+]

A monitor beépített tápegységgel és egy úgynevezett S-Switch vezérlőegységgel rendelkezik, utóbbi a menü vezérlése mellett a profil- és kimenetváltásra is használható. A hátoldalon a 100 x 100-as VESA konzolra is cserélhető, állítható magasságú, dönthető, forgatható és pivot módra is képes állvány mellett egy-egy DVI és DisplayPort 1.2, illetve két HDMI bemenetet találunk két jack csatlakozó és egy kétportos USB hub társaságában.


[+]

A BenQ Zowie XL2546S várhatóan május-június környékén kerülhet piacra, 500 dollár körüli vételáron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BenQ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés