Hirdetés

Minitorony méretű ház lesz a csúcskategóriás Lian Li PC-V600F

Az 1983 óta működő Lian Li bővítette V szériás házválasztékát. A  190 x 390 x 470 mm-es méretekkel rendelkező, 5 kg-os minitorony természetesen teljes mértékben alumíniumból készül, és fekete, piros valamint ezüst színek mellett a mostanság divatos kívül-belül feketében is megvásárolható lesz.

A ház teljes mértékben csavar nélkül szerelhető, még a microATX/Mini-ITX méretű alaplap rögzítéséhez is kézzel betekerhető csavarok járnak. A meghajtók beszereléséhez 2 darab 5,25"-es, 2 darab 2,5"-es, és 5 darab hot swapet támogató 3,5"-es rekesz áll rendelkezésre, melyek természetesen gumiból készült rezgéscsillapító alátéteket is kaptak a hangtalan működés érdekében. Szintén rezgéselnyelő módon van kialakítva a tápegység helye, ami a ház aljában kapott helyet, természetesen porszűrővel ellátva. Porszűrőt kaptak a ház szellőztetését végző 120 mm átmérőjű ventilátorok is, melyekből kettő (LED-es világítással) a ház előlapja mögött, egy pedig (világítás nélkül) a ház tetején található.


[+]

Mint említettük, a ház csak microATX és Mini-ITX méretű alaplapokat fogad, de a belső úgy lett kialakítva, hogy ha kivesszük az egyik merevlemez fiókot, akkor 370 mm hely áll rendelkezésre a grafikus kártyának – amennyiben mindegyik fiókot használjuk, úgy maximum 270 mm hosszú kártyában gondolkodhatunk.

A ház tetején, az előlaphoz közel kaptak helyet a kezelőszervek, a két USB 3.0-s port, valamint az eSATA csatlakozó és a két darab 3,5 mm-es jack aljzat is.

A gyártó a pontos végfelhasználó árról nem adott bővebb felvilágosítást.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés