Hirdetés

Lian Li PC-U6 Cowry: PC-t a csigaházba!

A Lian Li 1983 óta foglalkozik felsőkategóriás, alumíniumból készülő számítógépházakkal, melyek közt láttunk már érdekességeket, de a minap piacra dobott PC-U6-os modell mindenképpen formabontó, még akkor is, ha a gyártónak korábban már volt hasonló próbálkozása.


[+]

A tengeri élővilág ihlette csigaház formájú PC kuckó Micro-ATX és Mini-ITX alaplapok befogadására képes, míg meghajtókból és tárolókból három darab 3,5"-es, és két darab 2,5"-es meghajtó helyezhető el, ám csak az előbbiből, és csupán abból is egyetlen darab férhető hozzá kívülről. A meghajtóhelyek szerszám nélkül szerelhetők, és mindegyik rezgéselnyelő módon van kialakítva.


[+]

A tápellátáshoz alul elhelyezhető, standard méretű ATX tápegység használható, illetve grafikus kártyából maximum 310 mm hosszú darabot képes befogadni. A hűtésről két előre beépített, sűrű szövésű, mosható porszűrővel ellátott 120 mm-es ventilátor gondoskodik, tovább bővíthető egy darab kifelé fújó hátlapi légkavaróval, illetve vízhűtés is beszerelhető.

Az előlap alsó részén két darab USB 3.0 és egy eSATA port, valamint az audiocsatlakozók kaptak helyet. A 219 x 500 x 410 mm-es méretekkel rendelkező, mintegy 4,5 kg tömegű alumínium ház mellé kábelkötegelőt és vörös fényt kibocsátó LED-es megvilágítást ad a gyártó. A Lian-Li PC-U6 Cowry ára több, mint borsos, az USA-ban 349 dollár (adó nélkül), ezért valószínűleg nem sokat láthatunk majd belőle Európában és Magyarországon.

További képek a termékről a Lian Li weboldalán érhetők el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés