Hirdetés

Miniatürizált műsorszórás Elgato módra

Az Elgato bejelentette legújabb műsorszóró és videoprodukciós eszközét, az Elgato Stream Deck Live visszafogottabb méretű változatát, a Stream Deck Minit.

A felhasználóbarát és sokrétű szoftverrel felvértezett Stream Deck Minin hat, drag and dropot támogató, teljesen konfigurálható LCD gomb van, amelyek segítségével, egyebek mellett könnyedén válthatunk a jelenetek között, indíthatunk el valamilyen médiát, vagy vezérelhetjük a chatet. Egy érintőgombhoz igény esetén számos funkciót hozzárendelhetünk, melyeket akár egyszerre is inicializálhatunk. A ketyere hibátlanul integrálódik számos munkafolyamatba, legyen szó (a teljesség igénye nélkül) OBS Studióról, XSplitről, Streamlabsról, Twitchről, YouTube-ról, Twitterről vagy Mixerről.


[+]

A Stream Deck, előző év májusi színre lépése óta a gyártó folyamatosan fejlesztette az apparátus képességeit, valamint a felhasználható kiegészítőket, és ezek a Stream Deck Mini számára is elérhetőek lesznek, amely 100 dollár ellenében már most megvásárolható a vállalat hivatalos weboldalán, Amazonon, illetve GameStopon keresztül. A Corsair tulajdonában lévő német cég két év garanciát vállal a termékre, és járnak hozzá az anyavállalattal közös szolgáltatások, illetve a technikai jellegű támogatás.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés