Hirdetés

Mini PC-t a fürdőbe!

Vagy bármilyen, vizesebb helyre: az Akasa új, vízálló burkolatot kínál a Dawson Canyon NUC-hoz.

Nem mai csirke az Akasa Pascal házsorozata: az Intel NUC lapjaihoz tervezett, kis méretű házak érdekessége, hogy IP65-ös szintű víz- és porállósággal rendelkeznek, azaz ha vízbe meríteni nem is tanácsos, azt simán túlélik, ha lefröcsköljük őket.


[+]

Ez a házcsalád bővül most egy új, Pascal MD nevű, A-NUC40-M1 számot viselő taggal, amelyek kifejezetten az Intel hetedik generációs, Dawson Canyon NUC lapjaihoz (a NUC7i3DNBE, NUC7i3DNKE és NUC7i3DNHE modellekhez) készült, és masszív, bordázott külseje nemcsak a szilárdságról, de a hőelvezetésről is gondoskodik.


[+]

Erre persze szükség is lesz, hiszen a vízállóság természetes velejárója, hogy szellőzésről nem beszélhetünk, a 235 x 238 x 76 mm-es gépháznak a csatlakozói is speciális kivitelűek, az alaplap megszokott kivezetéseihez kapcsolódó USB, hálózati vagy éppen tápcsatlakozók ugyanis különleges, szigetelt konnektorokban végződnek, amelyekhez szintén különleges kidolgozású, tömszelencés kábelek tartoznak. Ezekből a kábelekből egyébként négy darab, 2 méter hosszúságú példány jár a Pascal MD-hez, melyek a tápellátást, az USB- és HDMI kivezetést, illetve az Ethernet hálózatot biztosítják. A gyártó hivatalos ajánlott árat, illetve elérhetőséget egyelőre nem tett közzé.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Akasa

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés