Hirdetés

Néma házak NUC-hoz az Akasától

Két új, teljesen néma és az Intel NUC lapokkal kompatibilis házzal bővítette Newton sorozatát az Akasa.

Az Akasa Intel NUC méretű lapjaival kompatibilis Newton családja bővült most két, teljesen passzív hűtésű taggal, amelyek közül a Newton AC az olcsóbb Apollo Lake köré épülő (NUC6CAYH és NUC6CAYS), míg a Newton S7 a 15 wattos TDP-vel rendelkező Kaby Lake Core i3 (NUC7i3BNK, NUC7i3BNH) és Core i5 (NUC7i5BNK, NUC7i5BNH) megoldásokkal képes megbirkózni.

Akasa Newton AC Akasa Newton AC
Akasa Newton AC (forrás: Akasa) [+]

Az új házak dizájnban nem hoznak igazán újat, gyakorlatilag teljesen illeszkednek a Newton széria korábbi vonalába, és természetesen valamennyi, a NUC platformon elvárt szolgáltatás támogatják, ide értve az előlapra integrált mikrofont is.

Akasa Newton S7 Akasa Newton S7
Akasa Newton S7 (forrás: Akasa) [+]

Ami a fontosabb specifikációkat illeti, az AC esetében 140 x 111 x 51 mm-es külső méretről beszélhetünk, belülre pedig az alaplap mellé egy 2,5 hüvelykes háttértárat tudunk elhelyezni. Az előlapon két USB-A csatlakozónak, illetve egy IrDA vevőnek alakítottak ki helyet. A S7-nél valamivel nagyobbak a méretek, a ház ugyanis 176,5 x 200 x 53,5 mm-es, de szolgáltatásokban nagyon hasonló, itt is két USB-A portnak, IrDA vevőnek van hely, azonban itt extraként már hangcsatlakozókat is kivezethetünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Akasa

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés