Hirdetés

Mini DVB-T tunert dob piacra a Pinnacle

A földi szórású digitális (DVB-T) televíziózás – egyelőre inkább csak külföldi – terjedésével párhuzamosan gyarapodik a megfelelő számítógépes bővítmények választéka is, köztük a pendrive méretű USB-s vevőegységekkel. A Pinnacle eddig is jelen volt a piacon USB 2.0 csatolóval eláttott, de nagyobb méretű DVB-T tunerekkel, melyek mellé most egy kisebb, külső antennát alkalmazó modell társul.

A PCTV USB Stick mellé a Pinnacle TVCenter szoftver jár, ennek segítségével hangolhatók be és rendszerezhetők a csatornák akár külön felhasználói profilok szerint, de persze mód van az adás rögzítésére is. A felvétel történhet az eredeti MPEG-2 kódolásban, de szoftveres kodekek használatával biztosított a VCD, SVCD és DVD szabványokkal kompatibilis MPEG-1/2 átkódolás, valamint a DivX formátumban történő mentés is.

Az elektronikus műsorújság (EPG) segítségével könnyebben kiválaszthatóak a megtekinteni vagy – akár előre programozottan – rögzíteni kívánt adások. A program ezenkívül nemcsak a DVB-T szórású rádiócsatornák, hanem az internetes rádióállomások számára is egységes kezelőfelületet kínál. A botantennával és távirányítóval érkező PCTV USB Stick ajánlott ára 69 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés