Hirdetés

Mikrofonnal bővül az NZXT audiopalettája

A gyártó fejhallgatója és külső hangkártyája után a Capsule USB-s mikrofonról is lehullt a lepel.

Az NZXT még 2019-ben döntött úgy, hogy beszáll a hangeszközök piacára, ezt a döntést akkor egy fejhallgató, egy hozzá tartozó állvány és egy külső hangkártya bejelentésével tették véglegessé, azt viszont már nem verték ilyen nagy dobra, hogy a termékek hamar lekerültek a palettáról, ugyanis a gyártó mégsem volt elégedett a minőségükkel. Akkor azt ígérték, hogy újra tervezőasztalhoz ülnek és később minőségibb termékekkel jelentkeznek, ezt az ígéret pedig most, a Capsule névre keresztelt mikrofon bemutatásával váltották be.


[+]

Az alumíniummal és műanyaggal burkolt Capsule belsejéről néhány számot leszámítva (20 – 20 000 Hz-es frekvenciafelvétel, 120 dB-es maximum hangnyomás érzékelése, 24 bites bitmélység és 96 kHz-es mintavételezési frekvencia) nem sok technikai részletet tudni, a sajtóközlemény mindössze a kardioid karakterisztikáról, illetve a „hihetetlen analóg-digitális jelkonverziós technológia” meglétéről tesz említést.

Az állvány nélkül 314, a mellékelt állvánnyal pedig 883 grammos, 252,8 mm magas mikrofon USB csatlakozón keresztül plug&play módon használható, az alján található állványmenet mellé pedig egy jack kimenet is került, ami a mikrofon által rögzített hang monitorozására használható.


[+]

A képeken jól látható, hogy a gyári állvány nem az alsó menetnél rögzül a mikrofonhoz, de ezt nem is ezért rakták ide, hanem hogy a Capsule-t a 99,99 dolláros, kinyitva 80 cm hosszú, Boom Arm névre keresztelt, legfeljebb 5 cm vastag asztallapokra rögzíthető mikrofonkarra is fel tudjuk erősíteni. Maga a mikrofon 129,99 dollárért vásárolható meg, ami Európában valószínűleg ugyanennyi eurót jelent majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés