Hirdetés

Jövő hónapban érkezik a Roccat első USB-s stúdiómikrofonja

A játékosokat és tartalomgyártókat célzó újdonság papíron szimpatikusnak látszik.

A Roccat hamarosan útjára indítja az első USB-s kondenzátor stúdiómikrofonját, ami Torch néven fog majd felkerülni az üzletek polcaira. A 24 bites hangminőséget és 48 kHz-es mintavételezést ígérő eszköz háromféleképp tudja érzékelni a hangokat; a streamerek a közvetlenül szemből rögzítő kardioid módot favorizálhatják, a sztereó mód akkor jöhet jól, ha több hangforrással (mondjuk vokállal és hangszerekkel) dolgoznánk, míg a suttogó (Whisper) mód azokban a kései órákban lehet hasznunkra, amikor ügyelnünk kell arra, hogy viszonylag csendben legyünk.


[+]

A két 6,5 mm-es kondenzátor kapszulával szerelt, teljesen Plug and Play alapon működő periféria a 20-tól 20 000 Hz-ig tartó frekvenciaválasz-tartományban mozog otthonosan, érzékenysége pedig 110 dB. A talpazaton találhatók a mixer stílusú kezelőszervek, de a ketyere kompatibilis különféle shock mountokkal és boom karokkal is. A gyors némítás szenzorosan, gesztussal valósítható meg, de a háromzónás, reaktív, egyes funkcióiban a hatékony munkamenetet kisegítő AIMO RGB világítás sem hiányzik a termék repertoárjából. Az USB csatlakozó mellett egy 3,5 mm-es audio jack ugyancsak belekerült a képletbe, hogy késés nélkül monitorozhassuk a beviteli jelet a fejhallgatónkon/hangfalainkon keresztül.

[+]

A 100 euróra pozicionált, Windows 7, 8, 8.1 és 10 operációs rendszerekkel összepárosítható megoldás már előrendelhető státuszban van, de a tényleges piaci start csak augusztus 15-én lesz esedékes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés