Hirdetés

Rácsozott előlappal jön az NZXT H510 Flow

A számos modellváltozatot megélt toronyházból végre egy szellőzésre tervezett verzió is napvilágot lát.

Az NZXT H510 gépházat valószínűleg kevés olvasónknak kell bemutatni, oldalunkon is már ötször szerepelt ez a termékcsalád, és az eredeti modellről nem is írtunk. Az NZXT egyik sikertermékének is tartott házát némi áttervezés után már többször is bemutatták, a H510 Flow viszont inkább hasznos, mint szép újítást vezet be a szériába a rácsozott, hátulról porszűrővel fedett előlap képében.


[+]

Ez a fejlesztés nagyban segíti majd a bent lakó, maximum ATX méretű alaplapból, 165 mm magas processzorhűtőből és 360 mm hosszú grafikus kártyából álló számítógép hűtését, ráadásul kicsomagoláskor ventilátorok beszerelésével sem kell foglalkoznunk, ugyanis a ház egy első és egy hátsó, 120 mm átmérőjű Aer F szélgéppel a fedélzetén jön ki a gyárból. Természetesen lehetőségünk van további légkavarók beszerelésére is az előlap mögé, illetve a tetőlemez alá, de az első egység helyére igény esetén maximum 280 mm hosszú radiátort is beépíthetünk.


[+]

A specifikációk minden más esetben maradtak a régiek, a 460 x 210 x 428 milliméteres kiterjedés és a két-két 2,5 és 3,5 hüvelykes meghajtóhely is változatlan, míg az elérhető színek száma kimerül a feketében és a fehérben – bár a gyártót ismerve nem az a kérdés, hogy ez bővülni fog-e, hanem az, hogy mikor. Az I/O panel szokás szerint a ház tetején kapott helyet és egy-egy USB 3.2 Type-A és Type-C, illetve egy 3,5 milliméteres jack csatlakozót vonultat fel.

Az NZXT H510 Flow október elején fog piacra kerülni az Egyesült Államokban, vételára várhatóan 110 dollár körül lesz majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés