Hirdetés

Memorex termékáradat Hello Kitty-s lejátszóval megtoldva

A Memorex és az Axxion leleplezte ünnepi termékeit, melyek egytől egyig a zene mellett teszik le a voksukat. Az előbbi gyártó négy új terméket mutat be, melyek legtöbbje stílusos iPod dokkoló, míg az utóbbi vállalat a hitelkártya méretű MP3-lejátszóban látja a lehetőséget.

A Memorex főleg az amerikai piacon ismert márkanév, a cég egy ideje már az Imation tulajdonában van. A most bevezetésre kerülő termékeik között található két ébresztőórás rádió, házi hifirendszer és hordozható CD/MP3-lejátszó is. Az ébresztőórás rádió az Apple iPod, az iWakeUp pedig az iPod és iPhone termékekkel működik. Az előbbi készülékek segítségével az ébresztéshez bármilyen zenét kiválaszthat a felhasználó, sőt a dokkoló funkciónak hála az iPod akkumulátora is teljesen fel lesz töltve az indulásra.


Memorex ébresztőórás rádió [+]

Az ébresztőórás rádió kis mérettel és modern dizájnnal rendelkezik, a távirányítójának köszönhetően pedig az ágyból is vezérelhető. A készülék tartalmaz egy programozható, beépített FM rádiót és négy neodímium hangszórót. Az iWakeUp ugyanezt a hangrendszert alkalmazza, és az AM/FM rádió sem hiányzik a funkciók közül.


Memorex iWakeUp

Az Apple iPoddal működő Memorex házi hifirendszer igényes külsővel rendelkezik, emellett a 25 wattos teljesítményt nyújtó hangszórók alatt kék háttérvilágítással teszi élvezetesebbé a zenehallgatást. A termék természetesen programozható AM/FM rádiót is kínál, valamint a jack csatlakozó segítségével a felhasználó könnyedén hozzákapcsolhat bármilyen MP3-lejátszót.


Memorex házi hifi

A Memorex hordozható CD/MP3-lejátszó elemmel és hálózatról is működőképes. Az AM/FM rádiót tartalmazó termék alkalmas CD, CD-R, CD-RW és MP3 CD lejátszására, de a jack csatlakozó használatával MP3-lejátszónkat is kezeli.


Memorex hordozható CD/MP3 lejátszó

A bemutatott készülékek a héten kerülnek forgalomba, az ajánlott fogyasztói árakról azonban nincs információ.

Az Axxion az átlagtól eltérő termékkel jelentkezett, melyeket kifejezetten a Hello Kittyért rajongóknak szánnak. A 4 GB-os tárkapacitással rendelkező, USB 2.0-s felületre köthető lejátszó az MP3 formátumú fájlok mellett a WMA és WAV állományokat is kezeli. A 85 x 45 x 3 mm méretű, 16 grammos készülék beépített akkumulátora 5-6 óráig biztosítja a zenehallgatást.


Axxion Hello Kitty-s MP3 lejátszó

Az öt különböző dizájnnal megjelenő Axxion MP3-lejátszó decembertől elérhető Magyarországon, az ajánlott fogyasztói ára 14 990 forint lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés