Hirdetés

Megkönnyíti a meetingelést a Samsung új monitorja

Az S4-be a már megszokottnak mondható hangszórórendszer mellé mikrofon és egy besüllyeszthető webkamera is került.

Már egyáltalán nem számít meglepőnek, ha egy monitorba beépített hangszórók is kerülnek, sőt, sokan olyan szinten meg vannak elégedve velük, hogy nincs is szükségük külső megoldásra, de ma már (a járványhelyzetnek is köszönhetően) az se számít ritkaságnak, ha egy megjelenítőben mikrofon és webkamera van. Ez a helyzet a Samsung újdonságával, a beszédes nevű Webcam Monitor S4-gyel is, amelybe mindhárom előbb említett egység bekerült, a 2 megapixeles, Full HD felvételek készítésére és Windows Hello azonosításra is alkalmas képrögzítő ráadásul rugós mechanizmusának segítségével használaton kívül besüllyeszthető a monitor házába.


[+]

A fenti extrákat leszámítva az S40VA modellkódot viselő eszköz nem emelkedne ki a mezőnyből, 24 hüvelykes IPS panelje mindössze Full HD felbontású, maximális fényereje pedig 250 nit, de a 75 Hz-es képfrissítés és az AMD FreeSync támogatás azért mégis okot adhat egy kis örömködésre. Szintén értékelendő, hogy a monitor talpa minden irányba állítható és a pivot mód lehetősége is adott, a HDMI és DisplayPort bemenetek, a jack kimenet és a kétportos USB 3.0 hub pedig a legtöbb felhasználó számára elég lehet.


[+]

Az újdonság a sajtóközlemény szövege szerint már Európában is elérhető, az ajánlott fogyasztói ár viszont egyelőre nem ismert.

Előzmények

Hirdetés