Hirdetés

Megfizethető mesh routert a népnek!

Az EnGenius legfrissebb otthoni Wi-Fi megoldása egész jónak ígérkezik ár/érték viszonylatban.

Az extenzív wireless termékportfóliójáról ismert EnGenius Technologies az ESR530 "személyében" egy új AC1300 Dual-Bandes mesh routerrel bővíti palettáját, mely a Qualcomm kurrens konzumer technológiáját használja és úgy tervezték, hogy átpréselje a Wi-Fi jelet a terjedést gátló strukturális akadályokon. Mivel az egészen barátságos árú (erről majd később) apparátus egyszerűen kitelepíthető, konfigurálható és könnyedén létrehozhatunk a segítségével privát felhőt, remek alternatíva lehet az árérzékeny felhasználók okosotthon-építési törekvéseiben.

Az ominózus privát felhő az ingyenes EnFile applikáción keresztül valósítható meg, és már nincs is más dolgunk, mint egy USB csatlakozó közvetítésével a routerhez kapcsolni egy külső merevlemezt, s a bejelentkezési információink megadása után már rögtön szemezgethetünk állományaink között, netán kedvünkre módosíthatjuk őket, bárhol a világon. A hálózati menedzsment funkcióinak ellátására is egy app hivatott, név szerint az Androidos és Apple eszközökkel egyaránt használható, intuitív felülettel rendelkező EnMesh, melynek révén egyebek mellett például szülői felügyeletet is megvalósíthatunk a webes hozzáférés korlátozásával.

Ahhoz sem kell három diploma, hogy további ESR530-asokat adjunk hozzá otthoni hálózatunkhoz; mikor áram alá helyezzük az újabb okosroutereket, azok teljesen automatikusan megtalálják ezt a hálózatot és kapcsolódnak is hozzá, nem szükséges manuálisan bíbelődnünk mindenféle paraméter beállításával - egyedül a 8 node-ra szóló korlát szabhat gátat a fél kontinenst lefedő Wi-Fi zóna kiépítésének.


[+]

A termék hamarosan megjelenik a kereskedések polcain és kétféle kiszerelésben lesz elérhető: egyesével vagy párban árusítják majd, 70, illetve 130 dolláros díjszabás kíséretében.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés