Pénztárcabarát mesh router a TP-Linktől

Egyszerű kezelés, folyamatos streaming, visszafogott ár és korlátozott hozzáférhetőség jellemzi a gyártó újdonságát.

A TP-Link legfrissebb hálózati hardvere a Deco W2400 névre hallgat, és a termék nem más, mint egy dual bandes mesh router megoldás, otthonra. A két alegységből felépülő, játszi könnyedséggel kitelepíthető és üzemeltethető rendszer körülbelül 280 négyzetméternyi terület lefedésére képes és akár 100 különböző Wi-Fi eszköz csatlakoztatható rá. A seamless roaming technológia révén az összes ilyen eszköz egy hálózati név és jelszó alatt marad, így nincs szükségünk újracsatlakozásra, mikor keresztbe-kasul korzózunk a lakásban.

Az adatforgalom megszervezésében az adaptív útválasztás (APS) segédkezik, a router Deco applikációja pedig iOS-re és Androidra egyaránt elérhető, ráadásul még abban is asszisztál, hogy megtaláljuk az ideális helyet a Deco W2400-as számára. Ha ez nem lenne elég, természetesen módunk nyílik a szülői felügyelet funkciók érvényesítésére, vagy éppen az Amazon Alexa és IFTTT szolgáltatások élvezetére is.


[+]

A párban értékesített router már kapható, és egészen barátságos, 100 dolláros áron került forgalomba, ám egy szépséghibája mégiscsak van a történetnek: úgy fest, hogy csak a Wallmart üzlethálózatán keresztül lehet megvásárolni – legalábbis egyelőre.

Előzmények

Hirdetés