Kisméretű MP3-lejátszók a Sony-tól

A Sony bejelentette legújabb MP3-lejátszóit, melyek NWZ-B142F(JE) típusjelzéssel kerülnek forgalomba. A Walkman B szériába nevező termékek ugyan nem rendelkeznek méretes OLED kijelzővel, vagy funkciókban gazdag operációs rendszerrel, de a zenelejátszáshoz az előbbi említett szolgáltatások nélkül is tökéletesen értenek. Az USB 2.0 interfészre csatlakoztatható készülékek az MP3 és a WMA kiterjesztésű fájlokat kezelik, melyeket mindenféle extra szoftver nélkül, csak fel kell másolni a 2 GB kapacitású tárterületre.

A 86 x 23,6 x 14,5 mm-es és 26 grammos tömeggel rendelkező zenelejátszók úgynevezett ZAPPIN funkcióval is rendelkeznek, mely akkor lehet hasznos, ha a háromsoros LCD kijelző információi alapján nem találjuk a kedvenc számunkat. A szolgáltatás egy öt másodperces részletet játszik le az elérhető zenék közepéből, így könnyítve meg a felhasználó dolgát. Az új készülékek fekete és fehér színezésű alapborítással rendelkeznek, az előbbi verziók vörös és fekete, míg az utóbbi változatok piros és rózsaszín előlapot használnak.


[+]

A Sony elmondása szerint a Walkman B szériás zenelejátszók 18 órás üzemidőre képesek egyetlen feltöltéssel, emellett a Bass funkció bekapcsolásakor megfelelő basszus hangot képesek előállítani. Ez utóbbi szolgáltatás azonban komoly mértékben csökkenti az akkumulátor üzemidejét. A termékek természetesen diktafonként is használhatók, továbbá az FM rádió is támogatva van. A vállalat a NWZ-B142F(JE) típusú modellek megjelenését a nyár közepére ígéri, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés