Hirdetés

Megérkezett a 10 hüvelykes Acer Aspire One

Az Acer – korábbi ígéretének megfelelően – kiadta az Aspire One 10 hüvelykes változatát. A nagyobb, LED-es háttérvilágítású kijelző továbbra is 1024x600 pixel felbontású maradt, amit az Intel 945GSE chipsetbe integrált grafikus processzor hajt meg. Felette található az Acer Crystal Eye webkamera, amely gyengébb megvilágítási viszonyok között is megállja a helyét.


[+]

Az Intel Atom processzor mellé akár 2 GB-nyi memóriát is lehet társítani, az ICH7-M chipset pedig egy 160 GB-os merevlemezt vezérel, ezenkívül az adatok mozgatására egy beépített kártyaolvasó is használható. Vezeték nélküli kapcsolódásra a beépített Wi-Fi (802.11 b,g) és Bluetooth mellett már WiMAX vagy 3G modullal is kapható. Az Aspire One megfelel az Energy Star 4.0 előírásainak és rendelhető hatcellás akkumulátorral is, mely akár 7 órán keresztül képes üzemben tartani.


[+]

A fehér, kék, vörös és fekete színben választható minigép Microsoft Windows XP-vel kapható, a csomagot előretelepített szoftverek, az Acer eRecovery Management, az Acer Launch Manager, az Adobe Reader és a McAfee Internet Security Suite teszik teljessé. A gyártó 1 év szervizgaranciát biztosít, ez az Acer Advantage segítségével két évre hosszabbítható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés