Hirdetés

Frissült az Acer Ferrari

Az Acer legújabb ultrahordozható notebookja, a Ferrari 1200-as, minden porcikájával igyekszik a versenyautókhoz hasonló teljesítményt és anyaghasználatot utánozni. A készülékház szénszálas anyagból készült, a szellőzőnyílásai kipufogókhoz hasonlítanak, a touchpad fémgombjai pedig a gáz- és fékpedálokat mintázzák.

A gép belsejében egy AMD Turion X2 Ultra ZM80 processzor dolgozik 2,1 GHz-en, mellé 4 GB-nyi DDR2-es memória társul, dual-channel kialakításban. A 12,1 hüvelykes kijelző LED-es háttérvilágítást kapott, felbontása 1280x800 pixel, meghajtásáról az AMD M780G chipsetbe integrált Radeon HD 3200-as grafikus processzor gondoskodik. Egy SATA csatolóval rendelkező, 320 GB-os merevlemez került bele, optikai egységként pedig egy slot-in rendszerű DVD-író teljesít szolgálatot.

Az Acer olyan speciális kiegészítőkkel szállítja a Ferrari 1200-ast, mint a Bluetoothon keresztül kommunikáló vezeték nélküli egér vagy az Xpress VoIP telefon. Vezeték nélküli kapcsolódásra – a Bluetoothon kívül – egy beépített Wi-Fi (802.11n) modul használható. A multimédiás képességeket a második generációs Dolby Home Theater és a beépített Crystal Eye webkamera teszi teljessé, míg a biztonságért egy ujjlenyomat-olvasó felel. Az Acer a Microsoft Windows Vista Ultimate, Business vagy Home Premium változatával kínálja, és számtalan kiegészítő program előre fel van telepítve a gépre, mint például az Acer Empowering Technology, az Acer Bio-Protection vagy Launch Manager. A Ferrari 1200-as egy év garanciával és körülbelül 350 000 forintos árcédulával robog a boltokba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés