Hirdetés

Még több felsőkategóriás memóriát dob piacra az A-Data

Az A-Data tovább differenciálja és bővíti átlagon felüli, játékosok és tuningolók számára is érdekes memóriamoduljainak választékát. A Vitesta termékcsaládon belül az X szériánál főként a sebességre helyezik a hangsúlyt, emellett a gyártó itt kizárólag válogatott Micron chipeket alkalmaz, ezzel kívánja biztosítani, hogy moduljai túlhajtás esetén is rendelkezzenek megfelelő tartalékokkal.

A G (Gamer) szettekben a többi Vitesta terméktől eltérően nem két, hanem négy RAM modul található, melyek összkapacitása elérheti a 8 GB-ot is. A táblázatból is kiolvasható, hogy itt kevésbé a sebességet, mint inkább a bőséges tárhelyet tolták előtérbe – természetesen a játékok mellett minden más nagy memóriaigényű alkalmazás is profitálhat ebből.

A korábban piacra került Vitesta modulok hagyományait folytatja a + (Plus) vonal. Bár az X jelzésű memóriákat kifejezetten tuninghoz szánják, ez nem jelenti azt, hogy a többit ne lehetne húzni; a G és a + jelű modulok a finomhangolást segítő EPP technológiát is támogatják. A Vitesta X modulok hűtőbordája grafitszínű, a G sorozat fekete, a + a már eddig is használt vörös bordát kapja. A felsőkategóriás modulok bemutatására a gyártó új weblapot is nyitott A-Data OC néven.


  • Kapcsolódó cégek:
  • ADATA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés