Lapos, tévék alá szánt hangrendszerrel jelentkezett a Maxell

A Maxell régóta aktív résztvevője a hangprojektorok piacának, hiszen a vállalat az elsők között jelentkezett ilyen jellegű termékkel. A cég bejelentette, hogy hamarosan a boltokba küldi MXSP-SB3000 típusjelzésű megoldást, amelyet már nem is soundbarnak, hanem soundboardnak neveznek.

Maxell MXSP-SB3000
Maxell MXSP-SB3000 [+]

Ahogy a nevéből is következik, ez is a mostanában egyre inkább elterjedő lapos modellek sorát gyarapítja. 93 centiméteres szélességéhez 39 centiméteres mélység és 7,8 centiméteres magasság társul. Súlya 8,4 kilogramm, és a cégtől kapott információk szerint azt is gond nélkül kibírja, ha egy 50 kilogrammot nyomó tévét pakolnak rá.

Maxell MXSP-SB3000
Maxell MXSP-SB3000 [+]

A 2.1 csatornás, 130 wattos maximális kimeneti teljesítményt produkáló eszközbe a négy darab 40 milliméteres full range hangsugárzó mellett került két 70 milliméteres mélynyomó is. A virtuális térhatású hangzás megteremtésére képes, 370 dollárba kerülő termékre építettek a HDMI porton kívül egy-egy analóg és digitális hangcsatlakozót. Emellett támogatja a Bluetooth adatviteli technológiát is, egészen pontosan az A2DP és AVRCP szabványokat, azaz a különféle hanganyagok vezeték nélküli úton is eljuttathatók rá.

Előzmények

Hirdetés