Hirdetés

Vákuumcsöves erősítővel ellátott Samsung hangprojektor érkezik

Bár a Samsungról nem állítható, hogy különösebben komoly szerepet játszott volna a hangprojektorok kifejlesztésében, de az tény, hogy a vállalat meglátta az üzleti potenciált az ilyen jellegű eszközökben. Így egy ideje már jelen vannak a boltokban az ilyen jellegű termékeikkel, és a cég most bejelentette, hogy egy újabb eszközzel, konkrétan a HW-F750 Airtrackkel bővíti soundbar kínálatát.

Samsung HW-F750
Samsung HW-F750 [+]

A készülék egyszerűen, Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatható a televízióhoz, így a Samsung SoundShare alkalmazás révén a TV hangszórójaként is használható, illetve szintén a Bluetooth technológiának köszönhetően akár a mobiltelefonon tárolt zenék is megszólaltathatóak rajta. Az új AirtrackOn funkció automatikusan aktiválja a hangprojektort, amikor a televízió bekapcsol, így lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a TV távirányítójával egyszerre szabályozhassa a két készülék be- és kikapcsolását, valamint hangerejét.

Samsung HW-F750
Samsung HW-F750 [+]

A fém borítású készülékbe a vállalat közleménye szerint a lehető legkiválóbb hangminőség elérése érdekében vákuumcsöves erősítőt építettek. Emellett ellátták integrált giroszkóppal, amely automatikusan felismeri a termék elhelyezkedését, és a hangot a maximális teljesítményhez és optimális hangminőséghez állítja be. Támogatja a 3D Sound Plus technológiát, amely a tévén látható kép mélységéhez és mozgásához szinkronizálja a hangot, elméletileg.

A Samsung HW-F750 Airtrack hangprojektor bruttó 199 900 forintos kiskereskedelmi áron lesz kapható május közepétől.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés