Hirdetés

Új termékkategória a Maxelltől: érkezik a tévétalp alá szánt hangsugárzó

A kezdetben teljesen egyforma hangprojektoroknak mára rengeteg verziójával álltak elő a gyártók. De egy dologban mindegyik megegyezik: a tévé elé vagy fölé (esetleg mellé) szánják őket, de semmiképpen sem közvetlenül a talp alá.

Maxell MXSP-SB2000
Maxell MXSP-SB2000

Ám most a Maxell megtörte a jeget az MXSP-SB2000 típusjelzésű termékkel. A 2.1 csatornás eszköz  40+30 wattos maximális teljesítmény leadására képes, amiből az utóbbi a beépített mélynyomóra vonatkozik. A modell megkapta az SRS TruSurround technológiát, amely elméletileg képes a virtuális térhatású hangzás megteremtésére. Ez a tévékből már ismert lehet, ám ott nem sikerült megváltania a világot (ami a televíziókba épített hangszórók ismeretében nem is nagyon meglepő), és benne van a pakliban, hogy itt is felesleges a csodát várni.

Maxell MXSP-SB2000
Maxell MXSP-SB2000

A lapos termékről a gyártó azt állítja, hogy akár 50 kilogramm súlyú televíziót is rápakolhatnak, azt is simán kibírja. A HDMI csatlakozója támogatja az ARC technológiát, és ha három percig nem kap jelet, akkor automatikusan készenléti üzemmódba parkolja magát. Az MXSP-SB2000 első körben Japánban kerül a boltokba közel 250 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés