Hirdetés

Magyar mod a szeptemberi Mod of the month versenyen

A Bit-tech.net szeptember versenyében a magyar Aura Masterre is szavazhatunk.

Ritka alkalmak egyike, hogy az egyik legismertebb, moddinggal foglalkozó weboldal aktuális havi szavazásán hazai modder munkája is felbukkan. Most viszont épp ez történt: a Bit-tech.net szeptemberi "Mod of the month" versenyén (ami azért szeptemberi, mert a szeptember folyamán beküldött alkotásokból válogatnak) a hat darab versenyző között felbukkant az Aura Master nevű alkotás, mely GumisPeter (Bartos Péter) keze alól került ki, akinek munkáit korábban a hazai rendezésű Veletech Moddingversenyen és a német DCMM-en is díjazták már.


[+]

Az Aura Master különlegessége a készítő szemszögéből, hogy eddig a casecon kategóriára koncentrált, de ezúttal egy meglévő házat, a Cooler Master Mastercase Maker 5-öt alakította át, tehát ezúttal egy casemod épült, melynek elkészültéhez a támogatók is hozzájárultak. A koncepció alapja egyébként az ASUS Aura RGB világítási rendszer és fő látványossága az átalakításokon túl egy az előlapba épített különleges, sűrű folyadékkal töltött plexi tank, amiben légbuborékok úsznak, természetesen ez is világítással megbolondítva. Akit érdekelnek a részletek és a készítés folyamata, az a részletes munkanaplót erre találja.

Ha valaki szeretne szavazni, akár az Aura Masterre, segítve ezzel honfitársát, vagy akár más alkotásra, a Bit-tech.net oldalán megteheti. A versenykiírás a résztvevőkkel ide kattintva érhető el, a szavazóoldal pedig innen nyílik közvetlenül. A szavazáshoz fórum regisztráció és a regisztráció visszaigazolása (emailben érkező linkre kattintás) szükséges, illetve ezt követően meg kell várni, hogy a moderátorok kézzel is jóváhagyják fiókunkat (erről e-mailben értesítenek) – ez utóbbi legfeljebb pár órát veszi igényben, ennek megtörténtéig szavazni sajnos nem lehet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés