Hirdetés

Elindult a Cooler Master Case Mod World Series 2017

A Cooler Master bejelentette, hogy a mai nappal kezdetét veszi a Case Mod World Series 2017 – a szervezők három hónapon keresztül várják a versenyzőket és alkotásaikat.

Immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Cooler Master szervezte moddingverseny, amelyre február 3. és május 3. között várják a pályamunkákat azoktól, akik regisztrálnak a rendezvény honlapján (a regisztráció határideje március 31.). Tekintettel arra, hogy a Cooler Master idén ünnepli 25-ik születésnapját, egy külön kategóriát is létrehoztak azoknak a műveknek, amelyek valamilyen módon az elmúlt 25 év legendás modjainak állítanak emléket.

Az idei évben a Cooler Master kiterjeszti a World Series körét regionális modding workshopokkal, helyi rendezvényekkel és találkozókkal számtalan országban, a világ minden táján. A modderek megoszthatják a kreatív tervezési és elkészítési technikájukat és szenvedélyüket a PC moddinggal és építéssel kapcsolatban. Ezek a rendezvények lehetőséget nyújtanak a World Series részvevőinek, a PC építés híveinek és a Cooler Master rajongóknak, hogy találkozzanak és beszéljenek közvetlenül a Cooler Masterrel és a világ legjobb moddereivel. Lehetőség lesz speciális, limitált kiadású #MASTERBUILD pólókat nyerni, amelyek korlátozott számban állnak majd rendelkezésre.

A rendezvény szponzorai között idén is olyan nagy nevekkel találkozhatunk, mint az Intel, az ASUS, az NVIDIA, a HyperX és a Dremel. Néhány fantasztikus nyeremény is gazdára talál, melyek összértéke meghaladja a 40 ezer dollárt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés