Hirdetés

Októberben érkezik a Logitech saját kézikonzolja

A felhőalapú játékszolgáltatásokra épülő rendszer ötlete jónak tűnik, de az árazása nem fogja segíteni a sikerét.

Augusztusban írtunk arról, hogy saját kézikonzolt tervez a Logitech, és mostanra megérkeztek a hivatalosnak számító részletek is a fejlesztésről, hiszen elő is lehet rendelni.

A termék a Logitech G Cloud Gaming Handheld nevet kapta, és egy Android 11-et futtató eszközről van szó, amelynek a 7 hüvelykes, 1080p-s, érintésre érzékeny kijelzője alatt egy Qualcomm Snapdragon 720G SoC dolgozik, 4 GB rendszermemória társaságában. A rendszer tehát nem számít egy erőgépnek, de nem is ez a célja, mivel kifejezetten a felhőalapú játékszolgáltatásokra épít, az Xbox Cloud Gaming és NVIDIA GeForce NOW klienseken keresztül fogadott tartalmak megjelenítésére pedig egészen jó alternatíva lehet.

Azért van némi szépséghiba, ugyanis mindenképpen Wi-Fi közelében kell lenni a felhőből kiszolgált szórakozás működéséhez, noha az így elérhető, 12 óránál is nagyobb üzemidő hízelgő lehet.

A Logitech G Cloud Gaming Handheld októberben 18-án lesz megvásárolható, méghozzá 350 dollárért. Utóbbi egyértelműen a fejlesztés gyenge pontja, és ezt valószínűleg érezheti a gyártó is, mivel előrendelés során 300 dollárért is hazavihető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés