Két újabb PRO szériás perifériát villantott a Logitech

A Lightspeeddel megtoldott páros egy kompakt billentyűzetből és a mikrofonos fejhallgatóból áll.

A Logitech az új G PRO Superlight X 2 mellett egy TKL-es kivitelű, vezeték nélküli mechanikus billentyűzetet is piacra dobott, ami a PRO X TKL nevet kapta, és csakúgy, mint az előbb említett egér, feketében, fehérben vagy rózsaszínben vásárolható meg.


[+]

A 10 méteres hatósugarú Lightspeed rádióval, illetve Bluetooth egységgel egyaránt ellátott, lebegő dizájnú periféria lineáris GX Red, halk/taktilis GX Brown vagy kattogós GX Blue switch-ekkel kérhető, amelyeknek szárain kettős fröccsöntéssel készített PBT kupakok található, noha ezek hazai kiosztás esetén szinte biztosan ABS-re cserélődnek. A címezhető Lightsync világítással megfejelt, toldóadapterrel, valamint hordtokkal értékesített klaviatúra 2,4 GHz-es kapcsolata legfeljebb 1000 Hz-es polling rate-re képes, és fedőlapjának jobb felső sarkában egy programozható tekerőkapcsoló állomásozik.


[+]

A funkciógombok felett dedikált médiavezérlők, módváltók és indikátor LED-ek sorakoznak, alul pedig csúszásgátló gumitappancsok, egy dongle rekesz és két kihajtható lábpár néz velünk farkasszemet. A hozzávetőleg 50 órás tartalékokkal rendelkező akkumulátor töltéséhez mellékelt, 1,8 méteres USB Type-C/Type-A madzaggal aktiválható a kábeles működés, és a 2 éves jótállással megtámogatott tasztatúra körülbelül 95 000 forintot kóstál.


[+]

A gyártó harmadik újdonsága, az ugyancsak fekete, fehér, esetleg rózsaszín köntösben választható, PRO X 2 Lightspeed névre keresztelt gaming headset varázsolja egésszé a PRO termékcsalád friss felhozatalát. A 115 000 forintra taksált, vezetékmentes apparátus 345 grammot nyom a mérlegen, és 50 mm-es, neodímium mágnest használó grafén sugárzói a jó öreg, 20-tól 20 000 Hz-ig nyúló frekvenciaválasz-tartományban dolgoznak.


[+]

A 38 ohmos impedanciájú megoldás hangnyomása 87,8 dB SPL, és alumínium villája kipárnázott, acél fejpánthoz csatlakozik. A memóriahabos fülpárnákon műbőr huzat feszül (ám tartozékként szövetből lévő példányokat is kapunk a pénzünkért), miközben a kardioid iránykarakterisztikájú, 6 mm-es elektret kondenzátor mikrofon leválasztható, és a 100, illetőleg 10 000 Hz közti hangokat észleli.


[+]

Az újfent 50 órás akkuval szerelt eszköz természetesen 2,4 GHz-es Lightspeeddel kommunikál, amelynek hatótávja elvileg 30 méter. A vállalat üdvöskéjéhez egy USB Type-C/Type-A töltő- és egy jack kábel jár a fentebb szóba hozott bónusz fülpárnán, továbbá a hordszütyőn kívül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés