Hirdetés

Ergonomikus Logitech billentyűzet, kábelek nélkül

A svájci vállalat Flow-képes újdonsága kétféle madzagmentes kapcsolattal jön, és nagyon sokáig bírja szuflával.

A Logitech legfrissebb vezetékmentes billentyűzete a gyártó portfóliójában korábban már látott, ívelt/hullámos gombelrendezéssel igyekszik munkaállomásunk ergonómiáját javítani, és stílszerűen a Wave Keys elnevezést kapta.


[+]

A fixált, ugyanakkor három rétegnyi memóriahabbal kipárnázott csuklótámasszal érkező, membrános periféria a 96 százalékos, alacsony profilú dizájn jegyében született, és grafitszürkében vagy piszkosfehérben rakható kosárba. A két darab AAA mikroceruza elemmel (amelyek a csomag részét képezik) hajtott klaviatúra akár 3 évig is bírhatja energiatartalékokkal, és 2,4 GHz-es Bolt rádióval vagy 5.1-es Bluetooth LE segítségével kommunikál 10 méteren belül elhelyezkedő vasunkkal.


[+]

Az egyszerre három eszközhöz társítható, 750 grammos eszköz kompatibilis a cég Flow technológiáját használó egerekkel, így a többgépes munkavégzés könnyebbé válik, mint valaha, hiszen egyetlen mozdulattal másolhatunk képeket, szöveget vagy egyéb állományokat masináink között.


[+]

A Windows 10, 11 illetve macOS 11 (vagy újabb) operációs rendszereken elérhető a produktivitást nagyban fokozó Logi Options+ alkalmazás, de rádiófrekvenciával ChromeOS vagy Linux szoftverkörnyezeteket futtató ketyerékhez is csatlakozhatunk, Bluetooth mellett pedig a lista kiegészül az iPadOS 14-gyel (vagy újabbal), továbbá az Android 9.0-val (vagy újabbal).


[+]

A kihajtható lábaknak köszönhetően a dőlésszög változtatható (4 fokkal), és az US ANSI kiosztáson kívül egy rakás ISO is szerepel opcióink sorában (bár magyarról eddig nem szól a fáma), noha ez függ az apparátus színétől. Az elemekhez alulról férünk hozzá, és a rekeszükben egy bemélyedést alakítottak ki a dongle számára.


[+]

Az október 13-ától megvásárolható, nagyrészt újrahasznosított műanyagokból lévő termék dobozán 34 000 forintos árcédula fityeg, és jövő tavasszal egyes piacokon joghurtrózsaszín verzióval gyarapodik a paletta. Zárójelben még hozzátennénk, hogy novembertől kapható lesz szürkében a Wave Keys for Business kivitel, ami lehetőséget nyújt arra, hogy a Logitech Sync-kel távolról monitorozzuk a tasztatúrát.

Előzmények

Hirdetés